Ліризм поезії Андрія Малишка

2017-02-15

/Files/images/фото.JPG

Школярських днівНам не забуть ніколиНе проказати їх,Не проспівати….

Під таким гаслом у КЗ «Гуляйпільська ЗОШ І - ІІІ ступенів» Гуляйпільської районної ради в рамках атестаційної кампанії пройшов відкритий урок з української літератури в 7 класі на тему: «Ліризм поезій Андрія Малишка. Оспівування ролі учителя у навчанні та вихованні дітей у вірші «Вчителька». Його провела Підвальна Л.А., вчитель української мови та літератури.

На відкритий урок завітали члени районної експертної групи: Горпинич О.І., методист відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської районної державної, адміністрації, Макеєва О. - голова районного методичного об`єднання вчителів української мови та літератури, Клименко Л., Рогознікова О.

На уроці учні 7 класу під керівництвом учителя познайомилися з історією написання вірша, дослідили художні засоби мови, якими автор передав ліризм твору «Вчителька».

Емоційний настрій уроку вдало підсилила робота кореспондентів шкільної літературної газети, учнів 8 класу Каратанової В. та Корольова Д., які взяли актуальне інтерв`ю у присутніх членів експертної групи та висвітлили це в презентаційних примірниках в кінці уроку.

Кіреєва О., в.о. директора школи

Кiлькiсть переглядiв: 308